Reconnection

Vrijdag 9 september workshop 1ste Chakra aanvang 19.30 tot 22.00 uur

Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt.

Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen.

"Eric Pearl"

 

Reconnection healing is een wonder!

Reconnective Healing is geen behandeling

Dit is vaak een levensveranderende ervaring die het hele individue kunnen helen waarbij freqenties worden gebruikt. Het brengt balans/heelheid op fysiek/mentaal emotioneel en spiritueel niveau. Het is geen energiewerk, het verbindt je met energie, licht en informatie. In essentie ontstaat ware heling doordat er een blokkade/storing wordt verwijdert die ons afgescheiden houdt van de perfcectie van het universum en onze goddelijke verbinding met die essentie.

Het is een alomvattende, brede bandwijdte van energie, licht en informatie. Reconnective Healing is geen behandeling of therapie; het is veel meer. De freqenties bieden ons de mogelijkheid meer in balans te komen op een hoger niveau met het universum en in een diepere verbinding met onszelf. Deze freqenties werken op kwantumniveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest, en ziel. Door deze verbinding ervaren we vaak ook fysieke genezingen, maar Reconnective healing is veel meer dan fysiek genezen Het gaat over het in balans komen met het universum en met onszelf.

Informatie over de sessies:

• Het dragen van sieraden tijdens de sessies is oke zolang ze jou niet storen tijdens de sessie.
• Draag makkelijke kleding.
• Vermijd te sterke geuren/parfum voor de aanvang van de sessie.
• Tijdens de sessie lig je op een massagetafel mag je je ogen sluiten en hoef je je alleen maar open te stellen.

Tijdsduur

De reconnection healing duurt ongeveer 30 minuten en vaak zijn we ervoor en erna 15 minuten bezig. 1 á 3 behandelingen zijn voldoende.

info@TheReconnection.com